GRAFIKER // GRAFISK DESIGNER // June Hernvig Hansen ©

ANJA SCHMIDT EDVARDSEN

SENIOR ACCOUNT MANAGER HOS ASCOM DANMARK A/S

 

"June er en meget dygtig grafiker, hun er grundig, iderig og går ikke på kompromis med kvaliteten. Står i og skal bruge en grafiker så kan jeg give jer mine varmeste anbefalinger til at tage kontakt til June."

 

 

 

ELISABETH AHLEFELDT

PA AT JUSSI ADLER OLSEN

 

"June is a wizzard when it comes to all kinds of programmes in the field of graphic design. This combined with a very pleasant personality makes her an asset to any work place."

 

 

 

METTE FISCHER THOMSEN

RÅDGIVER/FORMIDLER/TEKSTFORFATTER

 

"I asked June to make a new identity/logo for a new Danish psychotherapist association. I gave her a few hints - but was in no way prepared for the amazing work, she presented to me after only one week.

June captured the very heart and essence of the association, and I am so proud to show off our logo now to the world.

Thank you June - I will definitely recommend you, and I will most certainly use your services again. And again."

 

 

 

JEFF HENRIKSEN

ERHVERVSMÆGLER

 

"Vi kan varmt anbefale June Hernvig Hansen, hun er dygtig, kreativ, flittig og overholder alle aftaler. Vi har været meget tilfreds med det arbejde hun har udført for os, og kommer helt sikkert igen."

 

 

**

MINE KOLLEGAER SIGER:

 

 

PERNILLE AAGAARD

GRAFISK KOORDINATOR, COOP TRADING

 

"June du er altid så sød. Der er aldrig et ondt ord i dig og du er altid behagelig at være sammen med.

Du er meget pligtopfyldende og utrolig vellidt på arbejdspladsen. Man er altid tryg ved dig.

Du har styr på dit arbejde ned til fingerspidserne og du er meget grundig. Du kører projekter igennem, du er hurtig og arbejdsom. Der er aldrig problemer med dig. Når du er i tvivl om noget stopper du op og spørger og søger viden. Du følger op på dine opgaver og tager rigtig meget ansvar.

Du står altid klar til at hjælpe med ekstra opgaver. Du stråler af ro og overskud. Villig til at give en hånd.

Kreativ og dygtig og har altid et godt og flot forslag. Du har styr på lortet :-)

Du vil gerne være social og det er hyggeligt at arbejde sammen med dig, da din ro smitter af på os alle :-)"

 

 

 

MARIE ARENDTTORP

DESIGN PROJEKT LEDER, COOP TRADING

 

"Super kreativ. Fantasifulde designs. Det overrasker mig ofte hvor god du er til at få rigtig flotte og fantasifulde løsninger frem.

Tænker ud af boksen. Ser nye vinkler på ting. Er vedholdende uden at presse. Du får ting igennem, men du gør det stilfærdigt og sagligt. Nem at samarbejde med, sød og imødekommende. Du er altid villig til at lytte. Engageret i dine opgaver. Du tager alle opgaver lige seriøst. Tilslutter dig når noget må gøres for at rette op på dårlige arbejdsgange. Easygoing, er villig til at prøve nye ting."

 

 

 

TRINE NILAUSEN

GRAFISK DESIGNER, COOP TRADING

 

"Du er rolig og professionel, du lader dig aldrig rive med af en negativ stemning. Positiv af sind, du brokker dig aldrig over noget. Du er engageret i dine opgaver og tager stort ejerskab. Du er meget grundig og har sans for detaljen. Hvis du har tid og overskud, er du altid klar med at hjælpe. Kommer med input til smarte genveje, både over bordet og til vidensdelingsmøder.

Loyal, pligtopfyldende, selvstændig. Du tænker selv, undersøger selv tingene før at du spørger. En god sparringspartner. Du er åben og nem at lære at kende."